Yrityslahja jättää merkityksellisen muiston

Yritys ei koskaan toimi yksin, vaan sen menestyksen takana ovat yleensä lukuisat ulkoiset ja sisäiset sidosryhmät. Kiittämällä ja palkitsemalla näitä sidosryhmiä yritys paitsi antaa hyvän kuvan itsestään, myös jättää parhaimmillaan pysyvän muistijäljen. Lisäksi yrityksen logolla varustetut tuotteet toimivat yrityksen käyntikorttina.

Yrityslahjoihin liittyy siis paljon hyötyjä, joista kannattaa ottaa kaikki irti. Onneksi laadukkaat yrityslahjat ovat vain klikkauksen päässä.

Tyylikäs liikelahja osoittaa kunnioitusta

Yritykselle kertyy sekä sisäisiä että ulkoisia tapahtumia, joissa halutaan jakaa tietoa yrityksestä tai esimerkiksi käydä kauppaa ulkopuolisten tahojen kanssa. Näihin lukeutuvat monenlaiset messut, seminaarit sekä liikeneuvottelut ja yritysvierailut ja lahjat ovat pääsääntöisesti verovapaita.

Messuilla jaetaan tietysti kyniä ja avaimenperiä, mutta toisinaan on tarve hankkia lahjaksi jotakin arvokkaampaa. Esimerkkejä laajasta painatuksella varustettujen yrityslahjojen valikoimasta ovat linkkuveitset, viltit sekä erilaiset asusteet kuten kalvosinnapit tai solmiot. Kaikki nämä ovat luonnollisesti saatavilla yrityksen omalla, uniikilla logolla.

Muista myös yrityksen omaa henkilöstöä

Yrityslahjalla voit muistaa ulkoisten kumppaneiden lisäksi myös yrityksesi omaa henkilöstöä. Yrityksen logolla varustettu lahja voi sitouttaa henkilöstöä yritykseen ja toimii esimerkiksi mukavana palkintona tai muistona yhteisestä virkistyspäivästä. Kukapa meistä ei pitäisi palkitsemisesta?

Yksi vinkki on myös koota yrityksesi logolla varustetuista tuotteista tervetuliaispaketti uudelle työntekijälle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yrityksen logolla varustettu setti, joka sisältää mukin, muistikirjan ja vaikkapa laukun? Näin uusi työntekijäsi voi heti tuntea kuuluvansa mukaan työyhteisöön. Nappaa tästä parhaat vinkit.